Voor wie?

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Iris kan Meedoen!

Gezinnen die rond moeten komen van een laag besteedbaar inkomen kunnen een beroep doen op Stichting Leergeld Goirle en Riel.

Sport

Sport is van groot belang om erbij te horen, om te leren omgaan met elkaar.  Kinderen leren zo ook omgaan met winnen en verliezen. We hebben al veel gezinnen kunnen helpen met het betalen van de contributie van een sportclub en soms kunnen we ook helpen als er kleding of materialen nodig zijn om te sporten.

Zwemles

Wij vergoeden jaarlijks een groot aantal zwemlessen. In een waterrijk land zoals het onze, is het van levensbelang te kunnen zwemmen. In de zomervakantie met vriendjes gaan zwemmen ligt dan ook binnen de mogelijkheden.

Cultuur

Ook voor cultuur ontvangen we aanvragen. En dan denken we aan muziekles of balletles. Maar ook aan creatieve cursussen zoals schilderen, toneelspelen en pottenbakken. Scouting hoort daar ook bij.

Onderwijs

Onderwijs is belangrijk. Hierbij gaat het om kosten voor bijvoorbeeld een schoolreisje of een schoolkamp. Als uw kind met de fiets naar school moet, kunnen wij u ook helpen door een fiets aan te schaffen.

Poppetjes-slinger 3